| OP MABECA KUN JE BOUWEN

Mabeca bekistingen

BEKISTINGS- EN ONDERSTEUNINGSSYSTEMEN

Mabeca, al meer dan 30 jaar een begrip in de wereld van bekistingswerken en  ondersteuningen.Een goed begin?..


Een goed begin is het halve werk.  Als dat ergens opgaat is het wel in de bouwwereld, Mabeca weet dat als geen ander.


Wij helpen u daarom graag bij het realiseren van uw projecten. Of het nu om eenvoudige of complexe betonvormen gaat, voor elk bouwwerk heeft Mabeca een deskundige, effici?nte en betaalbare oplossing.


De medewerkers op ons ontwerpbureau zijn de spil in de voorbereiding van uw project, van haalbaarheidsstudie tot uitgewerkte tekeningen. Ook tijdens de uitvoering zijn ze voor u een deskundig klankbord. Snelheid  hebben wij hoog in het vaandel staan, zonder het belang van een goede service, veiligheid en kostenefficiency uit het oog te verliezen. Voor onze collega?s die verantwoordelijk zijn voor de logistiek, is dat niet anders.


Tot onze diensten behoren de voorbereiding van bekistingen en andere tijdelijke constructies. Zowel de overallplanning als de planning op detailniveau en de budgettering, rekenen wij tot onze dienstverlening.

Uiteraard heerst er ook in onze werkplaatsen het besef dat alleen deugdelijke materialen bijdragen aan een perfect eindresultaat. Het onderhouden van onze materialen gebeurt dan ook met de grootste zorgvuldigheid.


Zoals u leest; van de eerste voorbereidingen tot de afronding van uw project nemen wij u alle zorgen uit handen.


Op Mabeca kun je bouwen!


Het  Mabeca team
  

Mabeca BV, Ambachtstraat 2 | Postbus 90, 4140 AB Leerdam, Nederland | tel. +31 (0)345-619020 | fax +31 (0)345-613301 | e-mail info@mabeca.nl
© Chato